V tomto jednom okamžiku, cítim bolesť nad Tvojou stratou. V tomto jednom okamžiku, je mi známe, že Ťa viac nebudem upokojovať, nebudem Ťa môcť viac držať za ruku, nebudem viac počuť Tvoj smiech. V tomto jednom okamžiku. cítim ešte viac, aký si pre mňa dôležitý a ako veľmi Ťa milujem. V tomto jednom okamžiku, sa musím rozlúčiť a nechať Ťa ísť. V tomto jednom okamžiku, budem spomínať na tie krásne chvíle s Tebou. V tomto jednom okamžiku, som vďačná za tie nezabudnuteľné momenty, za ten čas, čo som smela byť s Tebou. V tomto jednom okamžiku, tu stojím, a snažím sa zahaliť svoju tvár.
V tomto jednom okamžiku, si prestal dýchať. V tomto jednom okamžiku, si ukončil svoju cestu. V tomto jednom okamžiku, si prišiel na koniec tunela...v tomto jednom okamžiku...
V tomto jednom okamžiku, prestalo Tvoje srdce biť, jednoducho tak. V tomto jednom okamžiku, si zanechal svet a s ním i mňa za sebou. V tomto jednom okamžiku, je všetko, čo zostane, prázdny obal, bez ducha. V tomto jednom okamžiku, sa Tvoja duša vydala na dlhú cestu, aby sa znova narodila na inom svete. V tomto jednom okamžiku, budú na Teba čakať...tam na druhej strane...
|