|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
Aktuálny čas je Pon, 07. Okt 2024, 13:36
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Autor |
Správa |
Matej.Vrabec
|
Napísal: Ned, 15. Sep 2013, 20:20 |
|
Registrovaný: Str, 25. Apr 2012, 10:37 Príspevky: 217 Bydlisko: Žilina
|
|
Hore |
|
|
Tynka
|
Napísal: Str, 18. Sep 2013, 16:37 |
|
|
Je to pravda, že "mistry" ve svých oborech se stávají lidé, kteří dělají to, co dělají, s láskou a radostí. Totiž láskou a radostí vzniká v Srdci takový "zápal", který žádným jiným způsobem nemůže vzniknout. A tento dokáže ohromně moc. Pokud člověk něco dělá s láskou, radostí a poctivě, přitahují jeho výrobky či výsledky jeho práce lidi stejných hodnot, což nakonec vytváří radost a štěstí tvůrci i těmto "zákazníkům".
Jsem teď na rodičovské dovolené a můžu říci, že jsem po stránce činnosti ve svém dosavadním životě úplně nejšťastnější. Nejenže mne baví práce s dětmi, ale mohu si rozplánovávat věci dle svého, mohu se věnovat dalším věcem, které mě skutečně baví a zajímají, mohu spoustu takových věcí zkoušet, mohu se je učit ... mám k tomu teď příležitost a doufám, že se mi ji podaří nějak zhodnotit a i do budoucna se věnovat tomu, co mi dělá radost a co přináší nějakou skutečnou hodnotu i ostatním ...
|
|
Hore |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|